Senna is boos door de vuurwerk discussie in Utopia

Senna is boos door de vuurwerk discussie in Utopia

Al de hele dag is het vuurwerk hét gesprek in Utopia. Nadat de bewoners een offerte voorstel van bijna 3000 euro hebben binnengekregen, besluiten Senna en Cemal Wim Vroege nogmaals te bellen. De twee vertellen lachend dat er een hoop ruzie is in de loods om het vuurwerk. Al snel vragen ze Wim om een nieuwe offerte op te sturen, omdat het bedrag toch wel erg hoog was. Cemal vertelt dat het budget 200 euro is maar met een beetje tegenstribbelen van Senna besluiten de heren te vragen om een offerte van 750 euro. Als de telefoon is opgehangen spuwt Senna zijn gal over de gang van zaken. Volgens hem moeten ze het jaar feestelijk afsluiten en hij snapt dan ook niets van al het gezeur over het geld.  Maar we gaan ze wel echt op hun hart trappen reageert Cemal, die inmiddels alle kritiek van de vrouwen iets beter lijkt te begrijpen. Echter wil Senna daar niets van weten. Het is een offerte Cemal, nog geen factuur voegt hij er fel aan toe. Ze moeten opsodemieteren! Ik kan er zo slecht tegen. Als het hen uitkomt is alles goed en nu is er gezeur besluit hij boos. Ben jij het met Senna eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *