Billy spreekt de groep aan, er moet meer inzet getoond worden voor een nieuw Utopia

Billy spreekt de groep aan, er moet meer inzet getoond worden voor een nieuw Utopia

Gisteren heeft Billy met een aantal mede bewoners de hele dag geleefd zoals in jaar 1 van Utopia. Om zo aandacht te vragen voor het stoppen en mogelijk ergens anders opnieuw beginnen van de mini samenleving. Vandaag spreekt Billy haar mede bewoners aan, omdat iets haar toch niet helemaal lekker zit. Volgens haar is er gisteren niet enthousiast gereageerd op hun plan en is er achter hun rug om behoorlijk negatief over gepraat. Ik ga er vanavond op terugkomen dat ik dat jammer vind legt ze uit aan Beau en Romy. Volgens haar moeten mensen ophouden met elkaar af te branden om een statement te maken. Wij wilden aandacht vragen voor het vinden van een nieuwe locatie en dan vind ik het niet leuk dat er zo wordt gereageerd voegt ze eraan toe. Beau en Romy horen Billy haar verhaal aan en kunnen zich er wel in vinden. Billy is van plan om er zeker nog op terug te komen. En dan heb ik het nu in ieder geval met jullie gedeeld besluit ze.

Niet veel later spreekt ze de groep aan. Als de groep zich verzamelt bij de banken neemt ze het woord. Gisteren is Billy samen met Romy en Beau terug in de tijd gereisd. De drie hebben ervaren hoe het in het eerste jaar was door buiten te koken, in bad te gaan en door een dutje te doen in de stal. Billy vindt het jammer dat de groep hier vrijwel geen interesse in toonde en dat er negatief over gesproken werd. Dat vond ik vervelend benadrukt ze. We zijn nog steeds hard opzoek naar een nieuw terrein om verder te gaan gaat ze verder. En laat weten dat ze verwacht dat ze met z’n allen hun best doen om dit zo zichtbaar mogelijk te maken. De groept begrijpt wat Billy bedoelt en samen besluiten ze om weer met z’n allen actie te voeren en voor hun doel te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *