Cemal biedt zijn excuses bij Linda aan na al het gedoe rondom het vuurwerk

Cemal biedt zijn excuses bij Linda aan na al het gedoe rondom het vuurwerk

Cemal en Senna hebben net gedaan alsof ze voor een hele hoop geld vuurwerk besteld hebben en dat grapje viel absoluut niet goed bij Linda. Daarom besluit Cemal zijn excuses aan te bieden bij Linda. Wanneer ze met Madilia op de vide is, komt Cemal naar haar toe. Luister, van dat vuurwerk, het was een geintje begint Cemal het gesprek. En legt uit dat hij zelf de financiën heeft gedaan en dat hij nooit zomaar zijn zin door zou drukken zonder te overleggen. Dit omdat hij weet hoe vervelend dat is. Maar Linda aanvaardt zijn excuses niet direct. Je zag toch dat ik serieus was daarstraks? vraagt ze fel. En begrijpt niet dat Cemal de grap toch volhield, terwijl hij zag dat ze echt boos was. Cemal begrijpt Linda haar frustratie en probeert goed te praten wat hij heeft gedaan. Ik zit zelf ook met een rotgevoel vervolgd hij terwijl hij Linda een knuffel geeft. En ondanks dat Linda eerst niet echt open leek te staan voor de excuses van Cemal, verschijnt er nu toch een voorzichtig lachje op haar gezicht. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *