José vindt Romy en Chipp niet intelligent en beschaafd

José vindt Romy en Chipp niet intelligent en beschaafd

José en Chipp hebben vandaag een aanvaring gehad waarbij de verwijten over en weer gingen. José uit wat later haar frustraties hierover bij Madilia. Ik ben het zat zucht José. Madilia biedt haar een luisterend oor en adviseert haar om niet meteen in de verdediging te schieten als Chipp een opmerking maakt. Je moet gewoon rustig blijven, heel rustig gaat ze verder. Ik hou me al in, omwille van de groep antwoordt José en ze benadrukt nogmaals dat ze het flink zat is. Ook voor Romy heeft ze weinig goede woorden over. Het is een kwestie van respect reageert Madilia. Het heeft met beschaving en intelligentie te maken gaat José verder. En beide missen bij hen rondt ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *