Wie heeft het beste idee van Utopia?

Wie heeft het beste idee van Utopia?

Eerder heeft Chipp zijn plan gepresenteerd, namelijk het beste idee van Utopia. Elke bewoner heeft een paar uur over zijn of haar idee kunnen nadenken. Halverwege de middag is het dan zover, iedereen is klaar om zijn of haar idee te presenteren. Cemal en Senna beginnen en hebben het idee om een T-shirt op de markt te brengen met de handtekeningen en afbeeldingen van de bewoners. Romy en Beau komen daarna en presenteren hun idee het hout op. De twee zagen een stukje hout van de loods af en drukken daarop een boodschap die de koper er graag op wil hebben. Het idee wordt enorm goed ontvangen en iedereen is enthousiast. Daarna volgen nog meer presentaties. Wat is iedereen met een leuk idee gekomen roept Billy enthousiast uit. Er zijn twaalf ideeën uitgekomen en Chipp is een blij man. Morgen zal het prototype gepresenteerd worden, wie zal er met het beste prototype komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *