Volgens Chipp zoekt José ruzie en verpest de sfeer voor de hele groep

Volgens Chipp zoekt José ruzie en verpest de sfeer voor de hele groep

Chipp heeft vandaag het beste idee van Utopia geopperd. Hierbij heeft hij de de opdracht gegeven om een idee uit te werken. Als de groep samenkomt om hun ideeën te presenteren ontbreekt José. Zij heeft aangegeven niet mee te doen met het initiatief van Chipp. Na de presentaties neemt Billy Chipp apart. Wat vind je ervan dat ze niet meedoet? vraagt ze. F*ck haar antwoordt Chipp fel. Vind je het niet vervelend? gaat Billy verder. Chipp laat weten dat hij haar vervelend vindt. Volgens hem doet José niet mee omdat ze dwars wil liggen. Ze zoekt met iedereen ruzie gaat hij verder. En vindt ook nog dat José de sfeer in de groep verpest en zich met veel te veel zaken bemoeit. Kortom hij is helemaal klaar met haar. Ben jij het met Chipp eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *