José legt Billy uit waarom ze er niet bij was tijdens de presentaties

José legt Billy uit waarom ze er niet bij was tijdens de presentaties

Na haar gesprek met Chipp gaat Billy opzoek naar José. Billy is benieuwd waarom José niet meedeed aan de presentaties voor het beste idee van Utopia. Vond je het idee van Chipp niet leuk of had je er gewoon geen zin in vraagt ze aan José. Ik had geen zin in Chipp antwoordt José. Daarnaast legt ze uit dat ze al bezig is met genoeg leuke dingen en geen nieuwe ideeën nodig heeft. José kan overduidelijk niet met Chipp door een deur en heeft het idee dat hij haar alles misgunt. Ook dat is een reden dat ze haar mede bewoner niet support bij zijn initiatief. Billy vindt dit jammer, omdat ze denkt dat José genoeg creatieve ideeën heeft. Maar goed dat is dus de reden dat je denkt ze zoeken het maar even uit vraagt Billy ter bevestiging. Ja en dat geldt voor iedereen sluit José het gesprek koppig af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *