José is het zat hoe bepaalde bewoners met haar omgaan

José is het zat hoe bepaalde bewoners met haar omgaan

José heeft eerder vandaag een confrontatie met Chipp gehad. De rest van de dag heeft ze zich afgezonderd in haar caravan. Billy komt uiteindelijk langs om haar te vragen waarom ze niet bij de presentaties van het beste idee van Utopia was. Niet veel later klopt ook Beau op het deurtje van de caravan om te kijken hoe het met José gaat. José legt nogmaals uit dat ze het zat is hoe een aantal bewoners met haar omgaan. Hiermee doelt ze voornamelijk op Chipp en Romy. Ook haar ruzie met René en haar zieke hondje zitten haar nog steeds dwars. Als Beau vraagt of José mee wil komen kijkt ze niet vrolijk. Ik wil je opvrolijken probeert Beau nog maar José laat weten hier geen behoefte aan te hebben. Ik ben niet echt in de stemming om vrolijke dingen te doen snikt ze. Uiteindelijk weten Beau en Billy weten haar toch over te halen en nemen haar mee. Dan ziet José waar Beau haar mee naartoe neemt. Is dat René? vraagt ze geschrokken waarna ze zich meteen omdraait. Dat ga ik niet doen! besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *