Beau en René vinden het jammer dat Chipp, Demi en Fay meer afdrijven van de groep

Beau en René vinden het jammer dat Chipp, Demi en Fay meer afdrijven van de groep

Beau en René bespreken de bv van Chipp, Demi en Fay. Het tweetal vindt dat de verhoudingen nu wel erg uiteen beginnen te lopen. Chipp mag doen wat hij wil met zijn geld, heel apart. Ze doen ook niets meer voor de bv laat René weten. Beau laat weten dat ze Demi en Fay erop heeft aangesproken omdat zij zich er ook aan ergerde. Ik heb het gevoel dat de splitsing van de bv zorgt voor meer dan alleen een scheiding van de financiën. Ze zijn zo erg met hun eigen ding bezig, ze vormen echt hun eigen eilandje voegt Beau er teleurgesteld aan toe. René denkt er precies hetzelfde over en vindt dat het niet goed is voor het groepsgevoel in Utopia. We hadden dit nooit moeten goedkeuren eindigt René.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *