Johan vraagt of hij zich mag aansluiten bij de bv van Chipp en de tweeling

Johan vraagt of hij zich mag aansluiten bij de bv van Chipp en de tweeling

Johan wil even met Chipp praten dit omdat hij iets met hem wil bespreken. Hij vertelt aan Chipp dat hij een aantal ideeën heeft voor nieuwe producten, waar hij graag geld mee wil verdienen. Maar hij wil niet zomaar geld verdienen, hij wil dat doen voor de bv van Chipp. En daarom wil ik vragen of ik bij jou in het team kan voegt hij eraan toe. Johan vertelt verder dat hij absoluut geen geld meer wil verdienen voor de Utopia bv. Ik ben vaak genoeg door iedereen in een hoek getrapt legt hij uit. En laat weten dat hij graag aan de slag wil met mooie producten. Ik sta los van iedereen en ik wil gewoon wat doen. Het gaat me niet eens om het geld, maar ik ga voor hen geen geld verdienen zegt hij, doelend op de bewoners die werken voor de Utopia bv. Chipp reageert enthousiast op het plan van Johan en wil gelijk meedenken over wat er allemaal mogelijk is. Ik moet alleen wel overleggen met Demi en Fay anders krijg ik weer gezeik voegt hij er gelijk aan toe. Ik ga straks meteen met ze zittenbelooft hij Johan.

Niet veel later gaat Chipp met Fay en Demi praten. Hij legt hen uit wat hij zojuist met Johan heeft besproken en de tweeling heeft heel wat vragen waar Chipp rustig antwoord op geeft. Demi geeft aan dat ze het goed vindt dat Johan zich bij hen aansluit, als er maar wel duidelijke afspraken met hem gemaakt worden. Je weet hoe hij is legt ze uit. Maar als hij geen rare fratsen bij ons uithaalt vind ik het goed besluit ze. Fay sluit zich bij haar aan. Het lijkt er dus op dat Chipp zijn bv er straks een persoon bij heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *