De hele vuurwerk discussie zit Linda niet lekker

De hele vuurwerk discussie zit Linda niet lekker

Gisteren is er een hoop te doen geweest om het wel of niet bestellen van vuurwerk. Cemal en Senna hebben een offerte laten opstellen door Wim met daarin een enorm bedrag aan vuurwerk. Linda besluit vandaag Wim te bellen om verhaal te halen. Wim vertelt dat hij niet van de mannen heeft gehoord dat het maximumbedrag 200 euro was, het bedrag dat ze volgens Linda met de hele groep hebben afgesproken. Niet veel later stapt Linda naar Cemal en Senna. Ze is benieuwd naar hun verhaal en vraagt hen hoe precies zit. De twee zeggen dat er niet zoveel aan de hand is, omdat het slechts gaat om een offerte. En dit was voordat we met jou gepraat hebben voegt Cemal eraan toe. Ik heb hier een naar onderbuikgevoel over reageert ze tegen de mannen. Wat later bespreekt Linda het voorval met een aantal anderen. Als dit een grapje is dan laat je toch niet zo’n offerte opstellen zegt ze tegen hen. Ik denk gewoon niet dat het een grap was gaat ze bezorgd verder. Ook Mehmet denkt dat er wel eens voor een groot bedrag aan vuurwerk besteld kan gaan worden. Hij heeft namelijk wel echt schijt aan dingen zegt hij, doelend op Cemal. Als hij dit achter onze rug om gaat doen is het echt een lapswans aldus Linda. Hoe zal deze vuurwerk discussie aflopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *