Senna had wel graag met Beau een nachtje door willen brengen

Senna had wel graag met Beau een nachtje door willen brengen

De slaapkamer roulette heeft veel losgemaakt bij de bewoners. Terwijl Beau met Chipp en Senna in het kantoor staan, vraagt Beau aan de mannen wat ze van hun slaapkamer indeling van vanavond vinden. Senna zegt dat hij blij is met de uitkomst, aangezien hij met Cemal en Chipp in het kasteel zal slapen. Een echt mannen hok vervolgd hij opgetogen. Toch laat hij weten dat hij ook wel graag met Beau zelf had willen slapen. Had je liever bij ons in het Beau hutje gelegen, met Demi en mij vraagt Beau. Dat was helemaal mooi geweest natuurlijk antwoordt Senna. Bij deze opmerking ziet Beau een opening en ze gaat er meteen op in. Ze vraagt of Senna niet liever met haar had willen ruilen, zodat hij met Demi zou slapen. Bij alle bewoners is het bekend dat Senna en Demi het goed met elkaar kunnen vinden en de twee hebben dan ook al een aantal keer bij elkaar gelogeerd. Maar ruilen hoeft Senna niet, hij heeft veel liever een mannen hut vanavond, daarbij kan hij altijd nog bij Demi slapen. Ik heb al twee keer met Demi geslapen dus dan maakt die derde keer ook niet meer uit sluit hij het gesprek nonchalant af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *