Demi en Romy organiseren een slaapkamer roulette

Demi en Romy organiseren een slaapkamer roulette

Demi roept Romy bij zich omdat ze wat met haar wil bespreken. Weet je nog dat we bedacht hadden dat wij samen zouden slapen? begint ze haar verhaal. Wat nou als we dat rouleren? gaat ze verder. En legt uit hoe ze het voor zich ziet. Iedereen die mee wil doen schrijft zijn of haar naam op een briefje dat in een bak wordt gestopt. In een andere bak zitten allerlei locaties. En dan trekken twee namen en een locatie uit de bak vervolgd ze enthousiast. Romy reageert heel positief op het idee van Demi. Maar ik vind het ook wel spannend benadrukt ze.

De twee besluiten snel aan de slag te gaan en regelen een pen en papier om lootjes te maken. Nadat deze klaar zijn vertellen ze de groep dat ze over een paar minuutjes iets willen vertellen. Als iedereen is verzameld steken beginnen de twee met hun uitleg. Stel we gaan naar een nieuwe locatie, dan weet je niet waar en met wie je komt te slapen zegt Demi. Daarom dachten wij aan slaapkamer roulette! voegt ze er enthousiast aan toe. De twee leggen daarna uit dat de actie bedoeld is om elkaar op een andere manier te leren kennen. Ze vragen wie er niet aan de actie mee willen doen en Johan vertelt hen dat hij niet meedoet. Ook José, Baldr, Linda, Billy en Madilia besluiten niet mee te doen. Dan is het tijd om de lootjes te trekken. Beau en Demi zullen slapen in het hutje van Beau. Senna, Cemal en Chipp slapen met zijn drieën in het kasteel, Romy en René slapen samen in het cordwood en Fay en Mehmet delen vanavond de caravan. Er wordt luid gejuicht wanneer de namen en de locaties gecombineerd worden. Iedereen heeft overduidelijk zin in de slaapkamer roulette. Wat vind jij van dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *