Beau is teleurgesteld in player Johan

Beau is teleurgesteld in player Johan

Terwijl Demi en Fay het gedrag van Johan bespreken, hebben ook Beau, Madilia en Romy het op de vide over hem. Beau vertelt haar mede bewoners dat ze geprobeerd heeft om met Johan te praten maar dit nog niet tot iets heeft geleid. Maar ik ben er klaar mee, ik ga er niet meer achteraan lopen voegt Beau er geërgerd aan toe. En geeft aan dat ze hem graag beter had willen leren kennen maar nu inziet hoe hij opereert. Ja dat is precies wat ik bedoel antwoordt Madilia. Hij gaat van het ene meisje naar het andere meisje. Hij is nog niet volwassen genoeg om een keuze te maken, hij is gewoon een player benadrukt ze. De dames bespreken ook het huwelijksaanzoek wat Johan deed aan Beau maar ze kunnen nu concluderen dat het meer voor de grap was dan echt gemeend. Beau ziet dit nu ook in maar had gehoopt dat ze iets serieus met hem had kunnen opbouwen In ieder geval een vriendschap vervolgd Beau ietwat sip. Ik ben erg teleurgesteld in hem maar ik laat niet met me spelen want daar houd ik niet van besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *