Heeft Johan een huwelijksaanzoek gedaan bij Beau?!

Heeft Johan een huwelijksaanzoek gedaan bij Beau?!

Johan en René zitten na het centraal van vandaag samen te kletsen. René is benieuwd hoe Beau en Johan het gisteren hebben gehad tijdens de kerstparade. Het was supervet vertelt Johan enthousiast. En voegt er verder aan toe dat er heel veel enthousiaste fans langs de route stonden. Zelfs met spandoeken, echt bizar gaat hij vrolijk verder. Plotseling vertelt hij aan René dat hij iets bijzonders heeft gedaan afgelopen avond. Ik heb Beau een huwelijksaanzoek gedaan vervolgd hij glunderend. René moet hard lachen en vraagt of hij op zijn knieën is gegaan. Ja! Ze was helemaal overrompeld natuurlijk zegt Johan. Als René vraagt wat Beau haar antwoord was vertelt Johan dat ze het niet helemaal wist. Ik had haar even voor het blok gezet gaat hij lachend verder. De twee grappen nog even door en Johan is overduidelijk blij met de ervaring van de kerstparade. Nee, zonder grappen, het was echt heel vet. Heel bijzonder besluit hij tevreden. Zou Beau nog terugkomen op Johan zijn aanzoek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *