Cemal praat volgens Johan alleen maar poep

Cemal praat volgens Johan alleen maar poep

Na de kerstparade, bespreken Johan en René het eindfeest. René moet toegeven dat het niet handig was van Johan en Fay om het zo aan te kondigen maar hij vindt daarentegen wel dat Johan de aangewezen persoon is om zo’n feest te organiseren. Madilia komt met haar grote mond, omdat ze geen aandacht krijgt en ineens wil ze dan evenementen organiseren reageert Johan geïrriteerd. Hij vindt het niet kunnen dat ineens de hele groep zich wil bemoeien met evenementen. Daarbij zal het eindfeest twee stages hebben, wat betekent dat dus alle bewoners gewoon inspraak kunnen hebben volgens hem. Cemal praat de laatste tijd ook alleen maar poep. Hij denkt alleen maar aan de eindpot en wil geld besparen voegt Johan aan zijn verhaal toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *