José confronteert Fay omdat zij haar negatief zou noemen

José confronteert Fay omdat zij haar negatief zou noemen

Tijdens het centraal van vandaag zijn er veel discussies geweest. Ook na het centraal gaan de bewoners door met discussiëren en Fay is dit helemaal zat. Bij enkele mede bewoners uit ze haar ongenoegen over de groep en de negativiteit die er heerst. José heeft Fay horen praten en besluit verhaal te halen. Vind je mij negatief? Hoor ik dat nou net vraagt José Fay op de man af. Fay reageert kalm en vertelt dat ze alleen gezegd heeft dat ze de sfeer negatief vindt. Maar ik heb jouw naam niet genoemd benadrukt ze verder. Daarom vraag ik het ook aan je antwoordt José terwijl ze haar stem verheft. Fay is niet van deze toon gediend en vraagt wat er is. Want je reageert nogal aangevallen terwijl ik het niet over jou heb voegt ze eraan toe. Vervolgens klinkt er een diepe zucht uit de richting van José. Ik zeg ook niks meer, laat maar gaan moppert ze terwijl ze wegloopt. Fay blijft verbaasd achter. Ze is zo kinderachtig roept ze uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *