Johan en Fay stellen een vacature op voor het eindfeest

Johan en Fay stellen een vacature op voor het eindfeest

In het centraal van vandaag is besloten dat iedereen die wil meehelpen aan de organisatie van het eindfeest kan solliciteren bij Johan en Fay, die zich al hebben opgeworpen als organisatoren. Beau wil er meer van weten en haalt daarom verhaal bij Johan. Je moet een sluitingstermijn introduceren, want dan krijgt iedereen de kans om te solliciteren raadt ze Johan aan. Ik ga het overleggen met mijn stagiaire antwoordt Johan, waarmee hij doelt op Fay. Johan loopt vervolgens naar Fay om te vragen of ze een vacature wil opstellen. En ze gaat direct aan de slag. Romy die ook in de buurt is, vindt het allemaal maar niks. Als ik wil meehelpen kan dat ook zonder sollicitatie laat ze stellig weten. Fay stelt haar \gerust. Het is allemaal grappig bedoeld hè benadrukt ze. Ondertussen zit Billy driftig te tikken. Zij wil graag in de organisatie voor het eindfeest en is hard bezig met het schrijven van een sollicitatiebrief. Fay en Johan hangen intussen de vacature op in de loods. De vacature sluit op vrijdag 15 december. Daarna zullen de kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. Ik ben echt benieuwd hoeveel mensen er komen zegt Fay enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *