Volgens Beau zijn er een aantal bewoners die te weinig doen

Volgens Beau zijn er een aantal bewoners die te weinig doen

Het stoort de bewoners en dan met name de vrouwen, dat er weinig wordt gewerkt in Utopia. Wat is werken precies? vraagt Cemal als Beau dit onderwerp met hem bespreekt. Volgens hem heb je twee soorten mensen in Utopia. Mensen met een goedlopend product en mensen die zich inzetten voor de samenleving. Gebeurt dat nu dan? vraagt Beau die duidelijk vindt dat er te weinig wordt gedaan. Dan komt Romy de keuken inlopen. Waar is Mehmet vraagt ze. Die staat met z’n handen in zijn zakken te kijken bij de jongens die bezig zijn bij de ijssalon antwoordt Beau sarcastisch. Mehmet is volgens Beau een van de bewoners die weinig doet. Maar hij heeft gister wel uren aan de financiën gezeten verdedigt Cemal hem. Dat wordt niet gezien voegt hij eraan toe. Om deze reden is het volgens Cemal moeilijk om te beoordelen of iemand veel werkt. Ik vraag me gewoon af wat sommigen de hele dag doen eindigt Beau het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *