Billy gaat het gesprek met Romy aan omdat ze het gevoel heeft dat zij haar veroordeelt

Billy gaat het gesprek met Romy aan omdat ze het gevoel heeft dat zij haar veroordeelt

Billy is erg enthousiast over de organisatie van het eindfeest en wil dus ook solliciteren bij Fay en Johan. Ze heeft al ijverig een sollicitatiebrief getypt en zich ingeschreven voor een gesprek. Romy liet al duidelijk merken dat ze de sollicitaties onzin vindt, ze vindt dat iedereen mag meehelpen zonder te solliciteren. Dit geeft Billy het gevoel dat Romy haar veroordeelt en ze gaat het gesprek met Romy aan. Ik heb het gevoel dat je het raar vindt wat ik doe begint Billy het gesprek. Romy merkt op dat Billy het helemaal zelf moet weten. Ik sta er zelf niet achter maar vindt het prima dat je het doet voegt ze eraan toe. Billy laat weten dat ze gewoon graag wil meehelpen en ook niet wil dat de organisatie te eenzijdig wordt. Je moet doen wat je zelf wil reageert Romy nogmaals. Billy knikt en zegt dat het ook allemaal niet serieus bedoeld is. Als ze alleen een papiertje in moet leveren om mee te kunnen helpen aan een leuk feest, dan doet ze dat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 15:23

    Je wordt zo lang gek van die Billy ze voelt zich weer aangevallen ,maar zij mag wel andere mensen voor schut zetten.Het enigste wat ze wil is met Johan samen alles regelen .Te gek voor woorden ,ze blijft maar azen op Johan.ga eerst maar eens werken en verdienen en niet al smiddags aan de wijn met Linda die was er zo op tegen dat er gedronken wordt maar ja waar je mee omgaat wordt je mee besmet.En zij wil mensen aanspreken die niks doen kijkeerst naar je zelf .Romy heeft dit keer gelijk kinderachtig ,hoop dat ze eens goed op haar je weet wel gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *