Linda en Madilia vinden dat Chipp en de tweeling spullen van Utopia bv niet meer mogen gebruiken

Linda en Madilia vinden dat Chipp en de tweeling spullen van Utopia bv niet meer mogen gebruiken

Sinds kort zijn Demi, Fay en Chipp een eigen bv gestart. Dit betekent dat hun inkomsten naar een aparte rekening gaan en dat ze geen last hebben van de niet overlegde uitgaven van de andere bewoners. Het drietal is ontzettend blij met de splitsing van de bv maar deze blijheid heerst niet bij iedereen. Zo vindt Linda dat het niet helemaal eerlijk gaat. Ze maken wel gebruik van ons papier, onze verzendzakken en alles zegt ze tegen Madilia en Romy. Dan moeten ze dat voortaan zelf kopen antwoordt Madilia. Romy houdt wijselijk haar mond en besluit het gesprek te verlaten. Madilia en Linda praten nog een tijdje door over Demi, Fay en Chipp en de spullen waar ze volgens hen geen recht op hebben. Dit is de laatste keer dat wij het betalen sluit Linda het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *