Billy vindt Baldr echt een lapswans

Billy vindt Baldr echt een lapswans

Het lukt ons wel goed he, om productief bezig te zijn fluistert Demi op sarcastische toon naar Beau. De twee kijken naar het groepje mannen dat zit te niksen op de bank. Wat doen we eraan antwoordt Beau met een zucht. Ik snap het echt niet gaat Demi verder. De twee begrijpen niet dat er vrijwel niks wordt gedaan door de mannen terwijl er zoveel gedaan moet worden. We moeten geld verdienen voegen ze eraan toe. Ook Fay, Romy en Billy sluiten zich aan bij het gesprek. Het is belachelijk zegt Romy. Ik irriteer me dood vult Billy haar aan. Nadat de dames al hun frustraties over de productiviteit van de mannen hebben geuit, besluiten ze hen te testen om te kijken of ze bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. De loopband uit de gym staat nog in de loods omdat Linda en Beau daar laatst een loopmarathon op hebben gehouden voor de petitie. Dit zware apparaat moet terug getild worden naar de gym en hiervoor kunnen de vrouwen wel wat hulp gebruiken. Omdat de mannen in de afgelopen dagen geen initiatief hebben genomen het apparaat terug te brengen maken de vrouwen een statement. Billy, Romy, Beau, Demi en Fay gaan in het zicht van de mannen staan en tillen het apparaat op. De mannen kijken vanaf de bank toe, totdat Mehmet opstaat en zijn hulp aanbiedt. Ook Baldr springt op maar in plaats van de dames te helpen doet hij gauw de deur achter hen dicht om vervolgens weer op de bank neer te ploffen. Wat is dat een lapswans roept Billy boos uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *