De bewoners krijgen negatief nieuws van het Goois Natuurreservaat

De bewoners krijgen negatief nieuws van het Goois Natuurreservaat

Als Beau en Linda achter de computer zitten, ontdekken ze een mail van het Goois Natuurreservaat. Vorige week kwamen de bewoners erachter dat de provincie Noord-Holland ze niet verder konden helpen met het behouden van het Utopia terrein en dat er een natuurreservaat voor in de plek zou komen. Daarom hebben Beau en Linda vorige week besloten om een mail te sturen naar de instantie die hierover gaat, het Goois Natuurreservaat. De twee wilden het gesprek aangaan met het Natuurreservaat om te kijken of er mogelijkheden, zoals het aanpassen van het terrein, waren zodat Utopia en het Natuurreservaat gecombineerd konden worden.

De groep wordt bij elkaar geroepen en Beau leest de mail voor. Het natuurreservaat laat weten dat het niet mogelijk is voor de bewoners om op het terrein te blijven wonen. Er zijn met verschillende instanties afspraken gemaakt over het opnieuw inrichten van het gebied. De bewoners zijn teleurgesteld door de reactie. Het besef dat ze over zes maanden echt afscheid moeten nemen van het Utopia terrein komt hard aan. De laatste zes maanden hier zucht Fay. Al snel herpakken de bewoners zich en verleggen ze hun focus naar het bedenken van een oplossing. We weten dat dit nu niet mogelijk is en dat we door moeten gaan met de handtekeningenactie merkt Beau op. De bewoners zijn het erover eens dat ze zich nu moeten focussen op het zoeken naar een ander terrein waar ze Utopia kunnen voortzetten. Het is einde verhaal hier nu moeten we op zoek naar een nieuwe plek vervolgd Billy sip. De bewoners besluiten dan ook de petitie naar een hoger niveau te tillen en stellen een nieuw doel, 100.000 handtekeningen. Daarbij besluiten ze ook om eerst op een rij te zetten wat voor terrein ze precies nodig hebben. We moeten nu doorpakken roept Linda aanmoedigend. Gaat het de bewoners lukken een nieuw terrein te vinden?

Klik hier om de bewoners naar 100.000 handtekeningen te helpen, teken de petitie!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Rina at 11:31

  Het leuke van alles is, ze schrijven iedereen aan behalve John de Mol en dat is volgens mij de belangrijkste persoon . Dus als ze een nieuwe locatie van iemand aangeboden krijgen gaat John de Mol daar ook in mee of weg camera’s en waar gaan ze dan van bouwen loods hekken enz. ennnn geen aandacht meer via het programma. Geloof me, dan zijn ze zo weg.

 2. arie at 21:45

  Laat de gedachte gaan om daar te blijven wonen
  Realiseer jullie allemaal,waar UTOPIA over gaat
  Een ideale samenleving.

  Ga voor de 100.000 stemmen en vraag aan alle gemeentes in Nederland,
  of jullie als groep welkom zijn.
  Want in die nieuwe gemeente ligt jullie UTOPIA

  En ga voor goede argumenten naar elkaar,
  geen futiliteiten meer, maar hoofdzaken en bijzaken.
  Help elkaar, zodat elke gemeente jullie , met jullie als groep wil ontvangen als ideale mini staat !!!

  Verkoop alles wat te verkopen is,
  en zorg dat jullie voldoende geld hebben,
  om de volgende loods te voorzien van noodzakelijk onderkomen.!

 3. Else at 18:16

  Ze zitten daar toch ook niet voor de kijker! Ze zitten hier voor hun eigen plezier!
  Get a life! Maar kennelijk is dit een leuk avontuur voor hen, en houden ze van aandacht, anders waren ze hier niet in gegaan, dat dan weer wel, dat draagt bij aan hun plezier.
  Wat voor leven hebben ze thuis? Daar horen we helaas nauwelijks iets van.

 4. Joke at 16:21

  Helemaal mee eens Lucy, het is welletjes.
  En wat willen ze voortzetten ?, al dat geruzie en die kritiek op elkaar, daar zit toch niemand op te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *