Romy wil Baldr aanspreken omdat hij weinig doet

Romy wil Baldr aanspreken omdat hij weinig doet

Billy, Romy en Beau storen zich eraan dat de mannen vrij weinig doen. In de beleving van de vrouwen zitten de mannen alleen maar op de bank. Vooral Baldr wordt veel genoemd. Ook Chipp en Senna vinden dat Baldr weinig doet. Het enige wat hij doet is bezig zijn met de kookwedstrijd merkt Chipp op. En hij praat alleen maar in de ik-vorm voegt Senna eraan toe. Romy is het meer dan zat en besluit dat het tijd is dat Baldr wordt aangesproken. Voor ze dit doet neemt Billy haar en Beau apart. Ik moet even mijn gal spugen begint Billy waarna ze haar ergernis over Baldr uitspreekt. Romy en Beau delen de frustratie met haar en ook zij noemen enkele voorbeelden waarin Baldr niet gewenst handelde. Hij staat continu met zijn handen in z’n zak gaat Billy verder. Het is gewoon triest benadrukt Beau. Het drietal begrijpt niet dat Baldr zelf niet doorheeft dat hij te weinig doet. Na een lang gesprek vol frustratie besluit ook Billy dat het gesprek met Baldr aangaan de beste oplossing is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *