Linda is kwaad omdat er zout in haar thee gedaan is

Linda is kwaad omdat er zout in haar thee gedaan is

Als Linda een grote slok van haar thee neemt trekt ze een vies gezicht. Oh leuk jongens, zout in m’n thee zegt ze geïrriteerd, doelend op de mannen. Die hebben niks beters te doen voegt ze eraan toe. Linda weet welke mannen er in de buurt van haar kopje thee stonden en ze heeft dan ook een vermoeden wie de daders zijn. Wat een enorme kneuzen voegt ze er boos aan toe. Johan kan er wel om lachen en vertelt fluisterend aan Senna wat er is gebeurd. En weet je wat het mooiste is gaat hij verder. Ik heb het niet gedaan. Linda denkt daar echter anders over. In haar ogen hebben Johan en Baldr het gedaan. Zij stonden net bij de kruidenla vertelt ze aan Madilia. Ze raakt maar niet over het grapje uitgepraat en kan er absoluut niet om lachen. Als Baldr hoort dat hij verdacht wordt gaat hij verhaal halen bij Linda. Hier is Linda wederom niet blij mee. Ze vindt dat Johan loopt te stoken en dit laat ze hem duidelijk merken. De twee maken heen en weer wat lelijke verwijten maar het mysterie is voor Linda nog steeds niet opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joes at 20:14

    moet een keer kunnen zo een grap. maar linda kan nergens tegen, is gewoon een brok chagrijn. en ook al weet ze niet wie het gedaan heeft, ze beschuldigt natuurlijk wel weer mensen. heeft ze in ieder geval weer iets om over te zeuren, klagen en te roddelen.

  2. Else at 18:21

    Het is een erg kinderachtige grap. Maar er niet te lang op door gaan helpt om zoiets niet te laten escaleren en herhaling te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *