De huwelijksaanzoek act van Johan heeft Beau aan het denken gezet

De huwelijksaanzoek act van Johan heeft Beau aan het denken gezet

Beau zit met een papiertje in de hand op de bank met Romy en Billy. Gisteren heeft Johan natuurlijk zijn act uitgevoerd door mij ten huwelijk te vragen op die praalwagen. Dat heeft mij doen besluiten om een eisenlijstje te maken die ik aan hem kan laten zien vertelt Beau met een glimlach. Om die reden heeft Beau nu een lijstje voor haar droomman gemaakt. Ze leest de punten aan haar mede bewoners voor. Een verzorgd uiterlijk, actief, lief, behulpzaam, bescheiden, sportief, sociaal, betrouwbaar, empathisch, humor, zorgzaam, handig en spontaan zijn de eigenschappen die zij erg belangrijk vindt. Romy en Billy knikken ja en vullen nog aan dat hij netjes moet zijn in het openbaar en dat je hem zonder problemen kunt meenemen naar je ouders. Zelf voegt ze nog aan haar lijstje toe dat hij haar droomman onafhankelijk moet zijn. Niet iemand die mij voor alles nodig heeft maar iemand die zijn zaken voor elkaar heeft gaat Beau verder. De vrouwen zitten lekker te kletsen op de bank met een wijntje en een kaasje en bedenken er nog een aantal eigenschappen bij. Maar of Johan aan dit lijstje voldoet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *