Johan voldoet voor 92 procent aan het eisenlijstje van Beau

Johan voldoet voor 92 procent aan het eisenlijstje van Beau

Beau heeft haar eisenlijstje voor haar droomman compleet en loopt naar Johan om hem dit te overhandigen. Johan checkt de lijst zodra Beau uit zijn zicht is verdwenen. Hij mompelt de vragen en antwoorden in zichzelf en is druk met het maken van aantekeningen. Hier kan ik me wel in vinden laat Johan vervolgens aan Mehmet weten. Mehmet die naast hem zit werpt een blik op het blaadje. Als jij de droom kandidaat niet bent, dan weet ik het ook niet meer reageert Mehmet verbluft. Er staan 46 eigenschappen op het lijstje waarvan hij er vier niet heeft. Johan is zichtbaar blij met zijn score, Mehmet berekent voor hem dat hij voor 92 procent voldoet aan het lijstje van Beau. Zelfverzekerd staat hij op en loopt met het lijstje naar Beau. Ik heb het lijstje ingevuld, een 9.2 zegt hij met een zelfvoldane grijns.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 01:08

    Ach Johan, droom lekker verder, jij bent nog lang niet uit gepubert. Leer eerst jezelf eens te beheersen, en volg een cursus hoe wordt ik netjes in taal en antwoord. En als je daar voor geslaagd bent is er nog wel het een en ander dat aan jou moet worden bij geschaaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *