Billy schiet in de stress omdat er weinig kaarten verkocht worden voor de kookwedstrijd

Billy schiet in de stress omdat er weinig kaarten verkocht worden voor de kookwedstrijd

Aankomende vrijdag is het alweer tijd voor de derde ronde van de kookwedstrijd 2.0. Er is alleen weer paniek in de tent aangezien er maar een handjevol kaarten zijn verkocht. Billy is hier absoluut niet blij mee en voelt zich erg verantwoordelijk voor het slagen van het evenement. En besluit dan ook dat er per direct actie ondernomen moet worden en kruipt met Beau achter de computer. Ik heb een idee, we gaan sneeuwkorting geven zegt Billy vol vertrouwen. Johan denkt op zijn beurt dat het daar niet aan ligt, het is immers een dure maand en het weer van nu helpt ook al niet mee. Het kan me niet schelen wat jij denkt, ik ga er nu alles aan doen om het te laten slagen reageert Billy geïrriteerd. Johan probeert Billy ervan te overtuigen dat deze actie geen enkele zin heeft. G*dverdomme, ik doe tenminste wat roept Billy vervolgens boos uit. Wat later uit ze haar frustraties bij Beau en Romy en wordt de stress haar even te veel. Billy wordt emotioneel. Ik heb maar 11 kaarten verkocht en daar baal ik van snikt ze. Romy en Beau proberen haar op te beuren maar het heeft allemaal eventjes geen zin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 12:16

  Lekker dat Billy & Chipp eens lekker op hun bek gaan dat er weinig kaartjes verkocht zijn…het is gewoon veels te duur voor de meeste mensen…en die willen thuis gewoon lekker eten of uit eten met de kerst….dus geen eten wat ze voor gescholtel krijgen in Utopia

  • Else at 13:23

   Hier ben ik het helemaal mee eens! VERKEERDE TIMING, zo’n kookwedstrijd in deze dure periode en waarin mensen zelf bezig zijn met o.a. hun kerstmenu gedachten. En alsof het zo bijzonder is in Utopia, om daar in zo’n ruimte te gaan zitten eten, bereid door amateurs, ook al doen ze erg hun best.
   Het idee van fooien geven en dan zien wie wint is ook erg raar: dat kan immers ook een kwestie zijn van naar wie gaat de sympathie uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *