Madilia, Linda en de tweeling hebben mot over de winkel

Madilia, Linda en de tweeling hebben mot over de winkel

Linda en Madilia hebben aangegeven een rek te willen in de winkel. Demi en Fay gaven aan hier best gehoor aan te willen geven maar dat ze daar later naar zouden kijken omdat ze eerst hun kasteel wilde schilderen. Linda en Madilia konden hier echter niet meer op wachten en hebben zonder te overleggen een rek vrijgemaakt in de winkel. Demi ontdekt afgelopen avond de toonbank vol met opgestapelde kleren en roept direct Fay bij zich. Al onze sale spullen zijn van het rek gehaald schreeuwt Demi door de loods. Fay komt erbij en na het aantreffen van de winkel stapt ze direct naar Linda en Madilia op de vide. Hebben jullie dat rek leeg gemaakt vraagt Fay aan de twee. Madilia is zich duidelijk van geen kwaad bewust en legt haar dan ook rustig uit dat ze alvast begonnen waren omdat de tweeling ergens anders bezig mee waren. Fay is duidelijk geïrriteerd en vindt het niet erg netjes van Linda en Madilia. Ik vind het een beetje raar, volgende keer wil ik liever dat we het eerst met elkaar bespreken voegt ze eraan toe voor ze naar beneden loopt. Zie je Madi zegt Linda, had ik toch eerst moeten overleggen. Madilia is het er op haar beurt duidelijk niet mee eens, tot drie tellen zegt ze wanneer Demi en Fay uit het zicht zijn. Linda wil niet dat hier een heel probleem van wordt gemaakt en besluit de tweeling achterna te gaan om het misverstand direct op te lossen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *