De tweeling is benieuwd of Beau gevoelens heeft voor Johan

De tweeling is benieuwd of Beau gevoelens heeft voor Johan

Nadat de tweeling en Beau afgelopen avond vrolijk hebben rondgesprongen in de sneeuw begint Demi over iets anders. Is er gisteren nog wat gebeurd tussen jou en Johan vraagt ze nieuwsgierig. In geuren en kleuren vertelt Beau vervolgens het hele verhaal, inclusief het huwelijksaanzoek. Fay en Demi luisteren aandachtig. Jullie kwamen gisteren ook zo vrolijk terug, ik vond het echt leuk om te zien reageert Fay. En vertelt ook dat Johan tegen haar heeft gezegd dat hij misschien wel bij Beau zou gaan slapen. Ja echt? Nee dat is niet gebeurd hoor laat Beau weten. Hij zei ook dat hij liefde nodig had, ik adviseerde hem om zijn liefde aan één vrouw te geven vervolgd Fay met een knipoog. Beau zegt dat dit ook haar punt is. Er is zeker een klik maar ik moet wel de enige zijn. Hij is nu aan zet voegt ze eraan toe. Tegelijkertijd vraagt ze zich af of ze nog wel een relatie wil in Utopia. Demi en Fay denken beide dat Johan oprechte gevoelens voor Beau heeft en een hele lieve vriend voor haar kan zijn. Hij zal er alles aan doen om jou gelukkig te maken, daar ben ik van overtuigd spreekt Fay uit aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 13:49

    Ik denk ook wel, dat Johan inderdaad 100% gaat voor iemand waar hij echt werk van wil maken. Maar…of zij bij elkaar passen…? Op veel punten wel, maar ook bv. intellectueel gezien? Johan bv. met veel taalfouten…en met zijn grove taalgebruik….??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *