Johan organiseert een romantische date voor Beau

Johan organiseert een romantische date voor Beau

Afgelopen avond had Johan iets leuks in petto voor Beau. Hij had namelijk een verrassing voor haar! Johan heeft dit in het geheim voor haar geregeld. Hij heeft het bad vol laten lopen en een lekker flesje wijn opengetrokken. Johan heeft ook nog overal kaarsjes neergezet en de badkamer gezellig gemaakt met kerstversiering en de frituurhapjes komen net uit de pan. Ook Romy en Cemal zitten in het complot en zullen Beau en Johan op hun date vergezellen, een dubbeldate. Als alle voorbereidingen zijn getroffen is het tijd om Beau naar de badkamer te halen. Beaulicious, Beaulicious? roept Johan opgewekt door de loods. Trek jij maar een mooi bikini setje aan. Of gewoon naakt, dat vind ik ook niet erg voegt hij er voor de grap aan toe. Wauw, wat ontzettend lief! Heb jij dit geregeld vraagt Beau blij verrast.  Lichtelijk verlegen knikt Johan en Romy bevestigd dit. Het viertal stapt het bad in en proosten op een leuke avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *