Chipp wil Fay verrassen omdat ze drie maanden samen zijn maar dat liep niet zo goed

Chipp wil Fay verrassen omdat ze drie maanden samen zijn maar dat liep niet zo goed

Johan heeft een romantische date geregeld voor Beau, Chipp had dit ook in gedachten voor Fay. De twee zijn namelijk drie maanden samen en hij wil graag iets leuks voor haar organiseren. Ik had het helemaal in gedachten, kaasfondue met zijn tweetjes en daarna gezellig samen slapen. Alleen de kaasfondue is niet geleverd en Demi durft niet alleen te slapen en Beau wilde niet dat Demi bij haar kwam slapen laat Chipp bedroefd aan Romy weten. Romy oppert vervolgens dat Demi misschien bij Senna kan slapen, maar Chipp weet zeker dat Senna dit niet ziet zitten. Romy adviseert Chipp om gewoon aan Demi te vragen of zij ergens anders wil slapen omdat hij een verrassing voor Fay heeft. Hij besluit dit te doen en gaat op weg naar het kasteel. Ik weet niet wat ik moet doen, ik heb eigenlijk een verrassing voor Fay zegt Chipp met een pruillip. De tweeling gilt in koor. Dat had je toch aan mij kunnen vragen roept Demi verbaasd. Als de twee buiten lopen blijkt dat Chipp zich zorgen heeft gemaakt om niks. Dan ga ik toch gewoon bij Bil slapen, of ergens anders. Dat maakt mij niet uit laat Demi weten. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *