Billy, Linda en Madilia vinden dat de groep zich druk maakt om niets

Billy, Linda en Madilia vinden dat de groep zich druk maakt om niets

Linda, Madilia en Billy zaten afgelopen avond bij elkaar en bespraken het huidige Utopia. De vrouwen zijn het met elkaar eens dat het de laatste dagen wat moeizaam verloopt. Iedereen maakt zich druk om niets en er worden ruzies gemaakt om niets zegt Linda doelend op haar eerdere ruzie met de tweeling. Billy is het hier op haar beurt mee eens, ze vindt het jammer de groep niet vaker dingen met elkaar onderneemt en er een aantal bewoners zo op zichzelf zijn. Daarnaast denk ik dat je in Utopia dingen met elkaar opzet in plaats van alleen jezelf te verrijken vervolgd ze lichtelijk geïrriteerd. Voor veel mensen is het hier ook lang leve de lol terwijl anderen zich helemaal de naad in werken vervolgt ze haar verhaal. Linda en Madilia zijn het hier helemaal mee eens, zij ergeren zich ook vaak aan een aantal mensen die niets uitvoeren. Billy laat weten het fijn te vinden om even zorgeloos haar gal te kunnen spuwen. Daar zijn we voor laat Linda met een glimlach weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *