Romy flipt tegenover Billy en Linda

Romy flipt tegenover Billy en Linda

Een nieuwe dag is weer begonnen en deze begon met ruzie tussen Billy en Romy. Als Billy Romy aanspreekt over een Passoa fles die nog in de badkamer staat van afgelopen avond is er nog niet veel aan de hand. Billy wil Romy behoeden voor gezeik in de groep, en adviseert daarom de fles op te ruimen. Na het gesprek tussen Billy en Romy spreekt Linda Romy aan over de Passoa fles. Staat er misschien nog een fles? Ik heb daar namelijk ook wel zin in vraagt Linda. Na die vraag ontploft de Romy en vraagt aan Linda of zij dit met Billy heeft besproken. Linda antwoordt dat dit niet het geval is maar dat zij die fles in de badkamer zag staan en er daarom naar vroeg. Romy gelooft dit op haar beurt niet en gaat  verhaal halen bij Billy. Romy ik wil even niet met je praten. Ik wilde je alleen maar helpen, maar jij bent niet voor rede vatbaar reageert Billy boos. Dit is de druppel voor Romy en daarom zoekt ze de confrontatie op met zowel Billy als Linda. Je bent zo schijnheilig roept Romy naar Billy. Je maakt een hele discussie over een aanname probeert Linda haar tot rede te brengen. Romy is het hier niet mee eens en probeert zich te verdedigen. De gemoederen lopen hoog op en Romy en Billy schreeuwen over en weer verwijten naar elkaar. Je bent aan het flippen Romy zegt Billy dan. Ze staat op en laat weten dat ze geen zin meer heeft in deze ruzie. Ga dan ook weg roept Romy boos. Schijnheilige mafklapper schreeuwt Romy er nog achteraan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *