Romy vertelt Johan waarom ze zo boos op Billy werd

Romy vertelt Johan waarom ze zo boos op Billy werd

Romy is geflipt tegenover Billy en Linda. Met name tegenover Billy, die haar aan heeft gesproken over een fles drank die afgelopen avond is opgedronken door Johan, Beau, Cemal en haarzelf. Johan die zich van geen kwaad bewust is, komt rustig de loods binnenlopen en houdt wijselijk zijn mond. Zodra Romy samen met Beau en Johan buiten loopt legt ze het voorval uit aan Johan. Romy vertelt Johan dat Billy hem duidelijk probeerde te naaien omdat hij van een fles drank heeft gedronken terwijl ze zelf ook vaak genoeg van de bar drinkt. En heeft het idee dat ze in haar eentje voor Johan opkomt en vraagt hem haar dan ook te steunen als hij zich straks naar de loods begeeft. Ik vind het schijnheilig gedrag maar word nu in m’n eentje door een groep mensen afgebrand voor iets wat jij hebt gedaan vervolgd Romy. Johan lacht erom, je laat je toch niet gek maken, je weet hoe Billy is voegt hij eraan toe. Ik vind het gewoon schijnheilig moppert Romy aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *