Vandaag is het marktdag speciaal voor de winterwonderland kerstmarkt

Vandaag is het marktdag speciaal voor de winterwonderland kerstmarkt

Aanstaande zondag is het weer tijd voor een Utopia markt. En dat is niet zomaar een markt, het is namelijk tijd voor de Winterwonderland kerstmarkt en daarom staat vandaag alles in het teken van dat evenement. Dat betekent dat de bewoners bij elkaar komen om de planning door te spreken. Billy somt, zodra iedereen zit nog even de taken per persoon op en wat er wanneer van diegene verwacht wordt. Er worden ook afspraken gemaakt. Het Utopia terrein ligt door de hevige sneeuwval van de afgelopen dagen vol met sneeuw dus Cemal besluit om samen met een paar mannen het terrein op te gaan ruimen. Yes, we kunnen starten. Succes allemaal spreekt Billy de groep toe. Laten we hopen dat het een goede markt zal worden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *