De tweeling en Chipp uiten hun frustraties over hun mede bewoners

De tweeling en Chipp uiten hun frustraties over hun mede bewoners

Terwijl Demi en Chipp hun frustraties over de rest van de bewoners bij elkaar uiten, loopt het centraal van vandaag ten einde. Fay loopt met Johan mee naar buiten en ook zij zijn boos. Niet veel later zoekt Fay Demi en Chipp op. Er heerst zoveel negativiteit zegt Fay. Dit is voor de drie het startschot om weer helemaal los te gaan en met z’n drieën bespreken ze wat er allemaal is gezegd tijdens het centraal. Is er nog wat over mij gezegd vraagt Demi nieuwsgierig. Fay vertelt dat Billy heeft gezegd dat Demi niet zo’n toon moet aanslaan. Ze moeten hun muil houden reageert Demi hier fel op. Als ik weg wil lopen, loop ik weg gaat ze verder waarna ze ook aan Fay vertelt dat ze het oneerlijk vindt dat René wel over zijn evenement mocht beginnen en zij niet. De drie praten nog een tijdje verder over alle frustraties waarna Demi en Fay terugkeren naar de loods om de kookwedstrijd te bespreken met de vrouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *