Johan vindt het niet kunnen dat hij in het centraal van vandaag werd aangevallen

Johan vindt het niet kunnen dat hij in het centraal van vandaag werd aangevallen

Nog een boze bewoner in Utopia. Johan vindt het niet kunnen dat hij in het centraal van vandaag werd aangevallen. Na het centraal lopen Johan en Fay samen naar buiten. Tijdens het centraal werden de twee aangevallen om het feit dat zij samen de organisatie voor het eindfeest op zich hebben genomen. Dat viel bij Johan niet goed. Ik word hier zo kwaad van vervolgd hij boos tegen Fay. Volgens hem wisten mensen allang dat hij van plan was om het eindfeest te organiseren en misgunnen ze het hem gewoon. Ik heb tijdens het vorige centraal nog gezegd dat ik nog twee feesten ging organiseren, waaronder het eindfeest voegt hij er boos aan toe. Ook Fay is niet blij met de gang van zaken. Wat een leuke dag hier vervolgd ze sarcastisch als ze wegloopt. Gelukkig ben ik wel vrolijk gaat ze verder, terwijl ze onderweg is naar Chipp en Demi.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Bep at 11:12

  Ja Johan ik geef je gelijk .
  Tis toch ook allemaal misgunning van hun .
  Komt allemaal door stoken roddel ,en achterklep van van Billie madi en Linda .
  Zei gunnen jou niets .
  Het vreemde is wat jij aanpakt gaat goed geweldig zelfs.
  Ga zo door .
  Het publiek houd van jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *