Demi vindt de groep net een stel kleine kinderen

Demi vindt de groep net een stel kleine kinderen

Na Chipp is ook Demi boos weggelopen uit het eerdere centraal van vandaag. Gefrustreerd loopt ze naar buiten waar ze Chipp tegenkomt. Ik ben ook weggelopen, het zijn echt kleine kinderen raast ze uit waarna ze vertelt waarom ze is weggelopen. Het stoort Demi namelijk dat René over zijn sala avond begon een evenement dat pas in 2018 plaats zal gaan vinden. De groep keurde dit goed terwijl Demi tijdens het vorige centraal niet over haar evenement mocht praten omdat dat evenement pas in 2018 is. Zo schijnheilig gaat ze boos verder, doelend op Billy. Ook bij Chipp zit er veel dwars. Wat een gejank altijd zegt hij boos. En laat weten dat hij vooral boos is over het eindfeest. Fay heeft Johan, de initiatiefnemer van het feest gevraagd of zij hem mag helpen. Nu vindt de rest van de bewoners dat ze het feest met z’n vijftienen moeten organiseren. Iets wat volgens Chipp onnodig en onhandig is. Het zijn allemaal misgunners benadrukt hij waarna hij en Demi het onderwerp even laten voor wat het is.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 11:42

    Hoe lang moet het duren dat de mensen eens de waarheid tegen Billy zeggen want 12 december komt er een cameraman haar Talkschouw opnemen en dat wordt live opgenomen wie betaalt dat .Ze heeft al van alles geprobeerd maar daar hoor je niks meer van,maar een ander mag niks Ik weet het niet maar Billy sttat ook in het rood daar hoor je niemand over.Laat de bom maar eens goed barsten,en dit noemen ze Utopia?????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *