Demi en Fay bespreken het snel veranderende liefdesleven van Johan

Demi en Fay bespreken het snel veranderende liefdesleven van Johan

Terwijl Beau, Romy en Madilia Johan bespreken op de vide, hebben ook Fay en Demi het over hem. Demi vraagt aan Fay of haar iets is opgevallen in het liefdesleven van Johan. Praat me er niet van antwoord Fay. De twee bespreken het liefdesleven van Johan vanaf de dag dat hij binnenkwam. Eerst dachten we dat hij Madlia gekust had op de wc, toen ging hij naar Bil en daarna weer met Madilia in de kleedkamer somt Fay op. Toen ging hij naar Beau maar toen hij te veel aandacht kreeg was het niet meer leuk. Dus weer terug naar Bil en daarna heeft hij Beau ten huwelijk gevraagd voegt ze eraan toe. De tweeling begrijpt niet dat Johan zo wisselt tussen de vrouwen. Volgens hen is het nu weer goed met Billy, omdat hij dit weekend woorden heeft gehad met Beau over zijn werkhouding op de markt. Hij springt van de één naar de ander en iedereen ziet het. Maar het maakt hem niet uit laat Fay nog weten. Maar wat wil hij nou? reageert Demi. Volgens de twee is het niet normaal dat Johans liefdestijdlijn zoals ze het noemen, al vanaf het begin van zijn tijd in Utopia alle kanten op gaat. Ik wed dat als ik hem vraag om bij me te slapen hij het nog doet ook besluit Demi sarcastisch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *