Jarige Mehmet neemt zijn verjaardagspost door

Jarige Mehmet neemt zijn verjaardagspost door

Na een eenzame ochtend besluit Mehmet toch zijn mede bewoners te gaan zoeken. Hij vindt ze uiteindelijk in de gym en wordt enthousiast toegezongen. Als Mehmet zich heeft opgefrist op de vide en weer beneden in de loods komt, staat hem een verrassing te wachten. Zijn verjaardagspost is gearriveerd en hij loopt er dan ook snel op af. De jarige job bekijkt de ballon die aan zijn post hangt. Hij begint aandachtig te lezen en een grote glimlach verschijnt op zijn gezicht als hij al de kaarten doorleest die hij heeft gekregen van familie en vrienden. Mehmet zijn verjaardag kan niet meer stuk. Wat staat hem nog meer te wachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *