Jarige Mehmet wordt wakker in een leeg Utopia

Jarige Mehmet wordt wakker in een leeg Utopia

Mehmet is vandaag jarig en daarom wil Chipp een grapje met hem uithalen. Zoals we schreven lijkt het hem wel leuk als Mehmet wakker wordt in een leeg Utopia. Maar om deze grap te laten slagen heeft hij de medewerking nodig van alle bewoners. Om 06:45 uur staat Chipp naast zijn bed. Zijn jullie er klaar voor vraagt hij aan Demi en Fay. Pak je spullen en ga naar de sportschool voegt hij eraan toe. Zo stil mogelijk maakt Chipp zijn mede bewoners wakker, één voor één lopen de bewoners met hun dekens de gym binnen. Rond 07:00 zijn alle bewoners in de gym en kunnen zij niks anders dan wachten tot Mehmet ontwaakt uit zijn slaap. Niet veel later wordt de jarige wakker. Mehmet heeft in eerste instantie niets door te hebben en begint daarom rustig aan zijn ochtend ritueel. Het lijkt er op dat hij het toch enigszins vreemd vindt dat hij in een lege en ongebruikelijk stille loods staat. Nadat Mehmet wat water in z’n gezicht heeft gegooid om wakker te worden, doet hij zijn jas aan en gaat hij buiten op onderzoek uit. Enigszins verward kijkt Mehmet om zich heen aangezien hij ook hier geen teken van zijn mede bewoners aantreft. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *