De tweeling en Chipp hebben het gevoel dat Beau er erg van baalt dat zij en Johan ruzie hebben

De tweeling en Chipp hebben het gevoel dat Beau er erg van baalt dat zij en Johan ruzie hebben

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in de mini samenleving Utopia? We hebben een kleine samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Billy, Romy, en Beau zitten buiten bij het kampvuur en kletsen over van alles en nog wat. Zo wordt José haar verdrietige humeur besproken en praat Billy met Beau over Johan. Beau en Johan praten niet meer met elkaar sinds de groep hem aanviel over de markt. Billy begrijpt als geen ander hoe het is om close met Johan te zijn en daarna door hem negeert te worden. Ondertussen praten Chipp, Demi, Fay en Johan in de loods over Beau. Chipp, Demi en Fay hebben het gevoel dat Beau er erg van baalt dat zij en Johan ruzie hebben. Ze vermoeden dat ze gevoelens heeft voor Johan en daarom de situatie lastig vindt. Verder verliep de avond rustig en zijn de bewoners met name blij dat het licht gewoon blijft branden en ze geen last meer hebben van stroomuitval.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *