Madilia biedt een luisterend oor voor een emotionele José

Madilia biedt een luisterend oor voor een emotionele José

Om José wat op te vrolijken, nodigt Madilia haar afgelopen avond uit voor een kopje thee op de vide. De twee kletsen wat als José zuchtend aan haar vertelt dat Beau en Linda een gesprek probeerden te regelen tussen haar en René. Madilia reageert verbaasd, aangezien Linda aan haar had laten weten dat ze dit niet ging proberen. Ik ben echt klaar met hem voegt José aan haar verhaal toe. Madilia begrijpt dat praten met René niet José haar eerste prioriteit is op dit moment, aangezien het erg slecht gaat met haar hond. Door het praten over haar zieke huisdier, rollen de tranen al snel weer over José haar wangen. Madilia biedt een luisterend oor en troost haar vriendin. Hopelijk gaat het snel beter met José…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *