De bewoners hadden afgelopen avond last van stroomuitval in Utopia

De bewoners hadden afgelopen avond last van stroomuitval in Utopia

Al een paar uur zitten de bewoners zonder stroom in Utopia en in de avond begint dat bij iedereen wel te irriteren. Johan gaat er zuchtend mee aan de slag in de luifel. Hij is geïrriteerd over de stroomuitval en laat dit duidelijk merken aan de andere bewoners . Met René praat hij erover waar het aan kan liggen. Ondertussen besluit Linda te bellen, want zij begint zich nu ook echt zorgen te maken. Ze wil graag een monteur naar Utopia laten komen. Het energiebedrijf spreekt met Linda af om te mailen over een afspraak met de monteur. Plotseling komt er in de avond een busje het terrein op rijden. Het blijkt een monteur te zijn voor de stroomstoring. Linda loopt verbaasd naar de monteur toe en merkt op dat ze niet had afgesproken dat hij zou komen. De monteur laat op zijn beurt weten dat hij gestuurd is om te kijken wat er aan de hand is met de stroom in Utopia. Uiteindelijk lukt het hem om de stroom weer aan te krijgen. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeroen at 12:07

    Ze willen toch weer helemaal opnieuw beginnen? een paar uur zonder stroom en ze mekkeren al. Volgend jaar allemaal lekker naar huis, deze groep kan dat helemaal niet aan, zonder luxe te leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *