René probeert het goed te maken bij José maar dat wordt niet gewaardeerd

René probeert het goed te maken bij José maar dat wordt niet gewaardeerd

José zit de hele dag al niet lekker in haar vel, want naast een ruzie met Chipp praat ze nog steeds niet met René en zit ze in over haar zieke hond. Als René afgelopen avond aanklopt bij haar caravan om te praten, wijst José hem af. Ik heb hier geen zin in laat ze aan hem weten, waarna hij weer naar de loods gaat. Niet veel later vertelt René aan Beau en Linda over zijn mislukte verzoeningspoging. Beau schrikt er op haar beurt van. Je hebt het geprobeerd, nu houdt het op toch? De volgende zet is voor haar reageert Linda. René heeft het vermoeden dat er meer aan de hand is en niet alleen de ruzie haar dwars zit. Het ligt niet aan mij laat hij aan zijn mede bewoners weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *