Chipp verzint met zijn mede bewoners een leuke verrassing voor jarige Mehmet

Chipp verzint met zijn mede bewoners een leuke verrassing voor jarige Mehmet

Mehmet blaast 34 kaarsjes uit en dat is reden genoeg voor een verrassing, vinden Chipp en Linda. Afgelopen avond bespreekt Chipp zijn idee met Senna en Cemal. Hij zit een beetje in een dipje omdat zijn dienst niet zo goed loopt legt Chipp uit. Daarom wil ik iets leuks voor hem doen voegt hij eraan toe. En vertelt dat hij bij Mehmet wil peilen waar ze hem ’s nachts voor kunnen wakker maken, zodat ze dit daadwerkelijk kunnen doen. Ondertussen bespreekt Linda met Beau wat ze wil doen om Mehmet te verrassen. En stelt voor om een avond voor Mehmet te organiseren. Hij mag dan drie dames uitkiezen die hem de hele avond in de watten zullen leggen en waar hij later mee in bad gaat. Beau reageert positief, net zoals de mannen.

Nog wat later bespreekt Chipp een idee wat hij heeft hoe de bewoners dit kunnen doen. Het is een meesterplan begint hij. En laat weten dat het hem een goed plan lijkt het als Mehmet in de ochtend naar beneden komt en er niemand is. Alle bewoners zullen namelijk verstopt zitten bij de koeien. Linda vertelt hoe laat Mehmet meestal wakker is. Chipp zou graag willen dat iedereen om half 8 opstaat en richting de stallen gaat, zodat Mehmet zeker weten niemand ziet. De bewoners vinden het een grappig idee, hoewel een paar denken dat Mehmet nonchalant gaat reageren. Ik denk dat hij gewoon zijn ding gaat doen en ons niet gaat zoeken laat Linda lachend weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *