Chipp vindt dat Senna hem in zijn gezeik betrekt

Chipp vindt dat Senna hem in zijn gezeik betrekt

Als Chipp, Mehmet en Senna in het kantoor zitten, ontstaat er plotseling een hevige woordenwisseling tussen Chipp en Senna. Blijkbaar is er een boete binnengekomen en volgens Senna heeft Chipp gezegd dat deze meteen betaald zou worden. Dit is volgens Chipp niet waar en wordt dan ook erg boos. Senna komt er bijna niet tussen en Chipp wordt steeds woester. Je moet je muil houden, je betrekt mij in jouw gezeik vervolgd hij boos. En benadrukt dat boetes pas betaald worden als er genoeg geld is. Senna laat op zijn beurt weer weten dat dit gewoon rustig uitgelegd kon worden. Maar hier gaat het Chipp niet om. Je betrekt mij in shit, waar ik niks over heb gezegd voegt hij eraan toe. Boos stormt hij vervolgens weg uit het kantoor, terwijl Senna verbouwereerd achterblijft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *