Mehmet komt erachter dat zijn mede bewoners een verjaardagsgrap hebben uitgehaald

Mehmet komt erachter dat zijn mede bewoners een verjaardagsgrap hebben uitgehaald

Terwijl alle bewoners samen verstopt in de gym zitten, raakt het geduld toch een beetje op. De bewoners klagen dat Mehmet waarschijnlijk nog steeds op bed ligt en twijfelen of ze moeten gaan kijken, eet Mehmet in zijn eentje een ontbijt. Hij weet duidelijk niet goed wat hij met zichzelf aan moet. Terwijl Mehmet naar buiten tuurt besluiten Linda en Beau op onderzoek uit te gaan. De dames sluipen naar de brievenbus want volgens Linda is het logisch dat je als jarige wel je post gaat halen. Mehmet heeft zijn post echter nog niet opgehaald en wanneer de dames terug zijn in de gym brengen zij de overige bewoners dan ook dit nieuws. We zitten hier gewoon voor jan joker klinkt het. Hij ligt gewoon nog te tukken met zijn oordoppen in en masker op.

Niet veel later gaat Mehmet roken. Linda ziet hem lopen en merkt op tegenover de groep dat hij wakker is. Hoewel de bewoners helemaal klaar zijn met het wachten op Mehmet zijn ze het er ook over eens dat ze nu niet meer op kunnen geven. Senna die het naar eigen zeggen helemaal gehad heeft wil dat Mehmet hen ontdekt en begint daarom de jarige job te roepen. Houd je muil Senna bijt Linda hem toe. Oké jongens, ik denk dat het nu gaat het beginnen zegt Romy hoopvol.

Uiteindelijk gaat Mehmet op onderzoek uit.  Een voor één controleert hij de verschillende locaties op het Utopia terrein. Plotseling weet hij het zeker, ze zitten in de stallen. Zodra de jarige job bij de stallen aankomt houden de bewoners er rekening mee dat Mehmet hen zal ontdekken. Echter zakt Mehmet op dat moment tot aan z’n enkels de modder in, wat er bijna voor zorgt dat hij zijn zoektocht staakt. Na nogmaals alle locaties gecontroleerd te hebben schiet hem ineens te binnen dat hij de gym nog niet heeft bezocht. Wanneer hij de deur van de gym opentrekt springen de bewoners tevoorschijn, SURPRISE roepen ze in koor waarna ze Lang zal hij leven voor hem zingen. Het eenzame gevoel dat Mehmet deze ochtend had wordt nu gevuld met een heleboel liefde. Dan kan de verjaardag van Mehmet nu toch eindelijk beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *