Billy voelt zich schuldig dat ze niet mee doet aan de slaapkamer roulette

Billy voelt zich schuldig dat ze niet mee doet aan de slaapkamer roulette

Romy en Demi hebben een slaapkamer roulette geïntroduceerd en hoewel niet iedereen blij is met zijn of haar nieuwe kamergenoot, kan niemand meer ruilen. Een aantal mensen, waaronder Billy hebben aangegeven niet mee te willen doen met het initiatief. Ze heeft echter het gevoel dat ze zichzelf moet verdedigen in haar besluit. Ik wil kritisch zijn over met wie ik ga slapen, ook al is het een spel zegt ze tegen Mehmet. Mehmet antwoordt dat hij dit respecteert en dat het haar goed recht is. Demi geeft vervolgens aan dat ze het jammer vindt dat niet iedereen mee doet maar dat ze hier voor de rest niet boos over is. Romy is het hiermee eens wat juist averechts werkt bij Billy. Ze heeft het idee dat haar besluit niet wordt begrepen. Zodra ze samen met Romy naar de kleedruimte loopt barst ze dan ook in tranen uit. Dit moet je dus niet doen zegt Romy met een strenge stem. Je hoeft je niet te verantwoorden en als jij het niet wil dan heb jij daar een goede reden voor benadrukt ze. Het ziet er naar uit dat het gesprek met Romy Billy toch goed heeft gedaan. Na een knuffel kan Billy er weer tegenaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *